Bábmisszió – Húsvéti turné

2017-05-04

Az idei Húsvét is mozgalmasan telt gyülekezetünk bábcsapatának. Az ünnep hetében és az azt megelőző napokban tucatnyi felkérésnek tettek eleget, és látogattak el óvodákba, iskolákba, szociális intézményekbe, hogy a húsvéti üzenetet eljutassák sok száz gyermeknek és szülőnek, pedagógusnak.

Az idei évben új csapattagok is debütáltak, akik rögtön a mély vízben találták magukat, hiszen másfél héten keresztül, átlag napi kétszer kellett elutazni egy-egy helyre, összeállítani a felszerelést, előadni a darabot, időt tölteni a gyermekekkel és nevelőikkel, majd összepakolni és továbbállni. Mindezek előtt pedig heteken át tartó próbák voltak. Ennek az áldozatos munkának hála több, mint 1400 gyermek és felnőtt láthatta, hallhatta meg a Jézus Krisztusról szóló evangélium üzenetét a bábok közvetítésével Vecsésen, Péteriben, Pándon és Kecskeméten.
Hisszük, hogy ez egy magvetés, és az üzenetek megmaradnak a gyermekek szívében, Isten pedig tovább munkálkodik az életükben ezeket is felhasználva. Övé legyen a dicsőség ezekért a lehetőségekért!